За поръчки на дребно

Приемаме поръчки целогодишно, а доставките започват от края на месец октомври до края на месец април следващата година, като в зависимост от латентността на дръвчетата, този срок се разширява с около две седмици.

Ако поръчвате чрез сайта, в полето за допълнителна информация ще имате възможност да направите заявка за конкретен месец и ден на доставката.

Ние ще се свържем с Вас няколко дни преди определения срок за доставка, за да сме сигурни, че сте готови да си получите пратката.

За поръчки на едро

За поръчки на едро се смятат, тези надвишаващи 100 броя дръвчета.

За тези поръчки важат същите правила и можете да ги заявите предварително - онлайн чрез сайта или на имейл.

Ние ще се свържем с Вас и ще уговорим удобен и за двете страни ден, в който да изготвим споразумение относно броя, цената и сортовете овощни дръвчета.

Всички допълнителни условия, ако има такива, ще бъдат ясно обозначени в споразумението за покупка, като това споразумение има за цел да Ви гарантира, че поръчаните от Вас овощни дръвчета, ще бъдат запазени и няма да присъстват, като налично количество за продажба.

Заявки за определени сортове

Изпълняваме заявки за сортове, които не са налични в момента, както и за сортове, които изобщо не присъстват в сайта ни, като срока за изпълнение, е една календарна година.

Пример: За да изпълним поръчката Ви за есен 2020 г. трябва да направите своята заявка, най-късно до 10 август 2019 година.

Условия за доставка

Всички закупени продукти, се заплащат с наложен платеж при доставката.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт, като самата доставка е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.

Срокът за изпълнение на доставката е от 1 до 3 работни дни.