Добре дошли в сайта 10плюс1

Промоцията 10плюс1 е безсрочна и винаги ще можете да се възползвате от нея, като на всеки 10 дръвчета закупени от нас ще получавате по 1 дръвче по Ваш избор - Безплатно.

Тази промоция е създадена най-вече за нашите клиенти, които закупуват дръвчета на дребно, тъй като тази група клиенти са редовни и над 80% от тях продължават да работят с нас, преценихме, че те също трябва да се възползват от отстъпки, като клиентите ни закупуващи овощни дръвчета на едро.

Точно поради тази причина, превърнахме тази " Промоция" в мото за нашия Разсадник, а с това се роди и името на сайта - 10plus1.eu

Първото и най-важно за нас, е всички овощни дръвчета, които предлагаме, да се етикират правилно и да отговарят на обозначените сортове.
За тази цел - събирането на калеми, облагородяването и етикирането на дръвчетата - се извършва, единствено и само от собственика на Разсадника.
Коректността е на първо място и грешки в сортовете, поради объркване на етикети или друга причина - са Невъзможни и Недопустими!

Другото, което е важно да се знае е, че нашите услуги не спират, след като сме доставили дръвчето до Вас, дори и след няколко години от засаждането - Винаги можете да се свържете с нас за помощ или напътствия в правилното отглеждане.
Повечето проблеми, особено при по-младите дръвчета, възникват през пролетта, и обикновено могат да бъдат разрешени с правилна и навременна намеса.
Така че, ако забележите някакъв проблем или просто искате да се уверите, че дръвчето Ви се развива нормално, Моля използвайте "Бърза връзка с нас" за да оставите телефона си, и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.
Времето е от съществено значение за овощните дръвчета и колкото по-скоро ни уведомите за съществуващ проблем, толкова е по-голям шансът да се предприемат коригиращи действия, особено през пролетта, когато дръвчетата трябва да се развиват с бързи темпове.

Целта на сайта е да Ви води през процеса на подбор, информация за засаждане, изрязване, наторяване и грижи за прибиране на реколтата от плодове през цялата година.

Предлагаме любезно обслужване и винаги можете да потърсите нашата помощ и съвети при избора на най-добрите овощни дървета, които ще са подходящи за Вашият район и различните метеорологични условия, както и със съвети за засаждане и отглеждане.

Всички наши дървета се отглеждат в България и са приспособени да виреят в нашите климатични условия.

Овощните дървета, които предлагаме са с отлично качество, добра коренова система, преминали са процедури за контрол и са гарантирано здрави и точно обозначени като сортове.

По-голямата част от плодните дръвчета, които виждате в нашия сайт, са сортове, които имаме в наличност към момента.

Изчерпаните дръвчета са обозначени като не-налични, но не са премахнати от сайта, тъй като ще бъдат в наличност през следващия сезон.

Ще се опитаме да направим нашия сайт най-изчерпателният онлайн ресурс, за да Ви бъдем полезни във всички етапи на създаване и грижи за Вашата овощна градина.

Ако имате някакви въпроси или просто искате да се консултирате, Моля, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0878246008,  email: 10plus1.eu@gmail.com или чрез формата ни за Запитвания в сайта.

Повече за разсадника, заради когото беше и създаден сайта 10плюс1

Разсадникът е създаден през 2018 г. от Виолета Александрова.
В производството на фирмата са застъпени над 10 овощни вида.
Сортовият състав е съобразен с агроклиматичните изисквания на видовете и наброява над 80 сорта.
В производството са спазени всички изисквания за получаване на здрав посадъчен материал.
Разсадникът е в тясно сътрудничество с опитните станции и научни институти по овощарство и лозарство в страната.
Фирмата поддържа тесни връзки с други разсадници, водещи в тази област.
Фирмата разполага с качествени семена, проверени в семеконтролните служби в страната.
ЗП ”Виолета Александрова” изготвя технологични карти и агроклиматични характеристики за създаването на нови трайни насаждения.
Работим и изпълняваме поръчки по програмите на фонд Земеделие и програма САПАРД и се издават нужните документи.
Продукцията се реализира на територията на страната и нейното качество и автентичност се гарантира от фирмата.
Сортовете са с доказани качества на територията на Варненска област.
В производството са внедрени технологии, които гарантират качеството на екологично чистата продукция.

Лицензи и Разрешителни