Промоцията 10плюс1 е Безсрочна и винаги ще можете да се възползвате от нея, като на всеки 10 дръвчета закупени от нас, ще получавате по 1 дръвче по Ваш избор - Безплатно.

 

Регистрирани клиенти

 

Като Регистрирани клиенти, ще получавате по 1 Наградна точка на всяко закупено дръвче.

Получените Наградни точки, ще бъдат налични в профила Ви, когато закупите 10 броя дръвчета, като: 10 - Наградни точки = 5.00 лв.

Наградните точки, не се добавят автоматично, ние ще ги добавим в профила Ви веднага, след като доставим поръчката.

Опцията за заплащане с Наградни точки, няма да е видима, ако нямате добавени точки. Тази опция ще се появи автоматично, когато към Профила Ви, има налични Наградни точки.

Не е задължително да изразходвате всичките си налични Наградни точки в една поръчка, системата отчита само броя точки, който сте изполвали, а неизразходваните - остават налични в Профила Ви.

Всеки път, когато добавяме Наградни точки към профила Ви, ще получавате автоматичен имейл с броя Наградни точки, които получавате, както и Общата сума на Наградните точки, които имате в Профила си.

 

НЕ - Регистрирани клиенти

 

 Клиентите, които не желаят да се регистрират в сайта, могат да се възползват от промоцията, като поръчат 10 дръвчета накуп - във този случай, просто трябва да заявят 11 броя дръвчета и ще получат 11-то дръвче безплатно.

 В случаите, когато не-регистриран клиент, поръча по-малко от 10 бр. дръвчета, може да се възползва от промоцията единствено, ако при следващата си поръчка, впише абсолютно същите данни, които е използвал и при първата си поръчка.

По този начин, системата ни, ще засече идентичните данни на клиента, и ще можем да сумираме закупените дръвчета.

 

Клиенти закупуващи от гр. Варна

 

За Клиентите, които закупуват дръвчета директно от нас, /на адрес: гр. Варна кв. Възраждане 2 под Хипермаркет Кауфланд/, също не е задължително закупуването на 10 броя дръвчета накуп, те ще получат Талон, във който ще се вписват закупените дръвчета, и когато съберат необходимите 10 броя, ще могат да си изберат 1-но дръвче безплатно.